Çerkeşli Nuh Çimento İlkokulu
ÇERKEŞLİ KÖYÜ DİLOVASI/KOCAELİ

VİZYON

Okulumuzu ilçemize layık, saygın,güvenilir,başarılı ve bu başarıda ilçemiz okullları arasında açık ara önde tercih edilen okul haline getirmek.

MİSYON

Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı birer kimlik kazanmış, bilgili, becerili kendisine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21, yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak bir üst öğrenim kurumuna hazırlamak için varız

BAŞARILAR

okulumuz öğrencileri yerleşik konumda olduğundan ve aşırı göç almadığından dolayı eğitim öğretim had safhadadır.okuma yazma bilmeyen öğrencilerimiz bulunmamakta olup velilerimiz okula karşı aşırı ilgilidir.
Öğretim Şekli :Normal eğitim

Normal eğitim

Başlangıç:8:50 Bitiş:14:30

DOĞALGAZ

İlçe merkezine 6 km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Nüfusumuz 1300 e yakın olup köyümüzde fırın internet cafe lokanta restaurant ve dinlenme yerleri mevcuttur.

Okulun Sınav Başarı Durumu

Okulumuzda tüm şubelerimiz Montessori eğitim modeline uygun şekilde tasarlanmıştır. Okulumuzda 3 BİLSEM öğrencimiz mevcuttur.